zaterdag 29 september 2012

Veilig in het verkeer...


In het kader van Veilig Verkeer Nederland hadden de kleutertjes van onze school een prachtige 'verkeersles'. Met je eigen fietsje over het schoolplein, netjes op de aangegeven wegen fietsen. En opletten op de verkeersborden, verkeerslichten en obstakels! PRACHTIG om te zien! Ik weet nog dat ik dit drie jaar geleden aan het organiseren was voor mijn kleuterklasje en nu mocht ik meehelpen als moeder. Louise heeft enorm genoten!

2 opmerkingen:

  1. wat een leuk idee!!

    ik zie nu dat mijn reactie bij 'welkom baby' niet is weergegeven.. jammer, want ik had een heel verhaal getypt ;) Wilde jullie van harte feliciteren met de nieuwe baby op komst, wat een rijkdom! En spannend ook weer, hoe alles zal verlopen. Voor ons een goede reden om na de bevalling weer eens jullie kant op te komen, gezellig! Succes ermee!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Corine,

      Bedankt voor je berichtje, ik kreeg ook al een mailtje in mijn maibox maar ik weet niet hoe ik daarop kan reageren. Misschien kan dat ook alleen maar op deze manier. Een poosje geleden heb ik je ook nog een mailtje gestuurd. Ik weet ook niet of die wel bij je aangekomen is?

      Bedankt voor je felicitatie. Het wordt erg spannend. Over een week ben ik uitgerekend. We hebben er weer enorm veel zin in.

      Groetjes en tot snel!

      Verwijderen